Με ενδιαφέρειΈκπτωση 30% εφ' όρου ζωής στις μπαταρίες του ακουστικού σας και μία 6άδα μπαταρίες δώρο

Βοηθήστε ένα δικό σας άνθρωποΚάντε ένα τεστ ακοής

Το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα της Starkey που αποστολή του είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνικής συνείδησης για την ακοή μέσω της εκπαίδευσης και της έρευνας, παρέχοντας παράλληλα το χάρισμα της ακοής σε όσους το έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο.

Το 1984 το ξεκίνησε με μια απλή φιλοσοφία «Μόνοι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο». Με το σύνθημα «Έτσι ο κόσμος μπορεί να ακούσει», ο ιδρυτής του και ιδρυτής της Starkey, William F. Austin, έχτισε έναν οργανισμό για να υλοποιήσει το όνειρό του. Σήμερα το ίδρυμα στηρίζεται στις προσπάθειες και τις δωρεές χιλιάδων εθελοντών από όλο τον κόσμο. Η υποστήριξη αυτή επιτρέπει στο ίδρυμα κάθε χρόνο να παραδίδει πάνω από 50.000 ακουστικά βαρηκοϊας παγκοσμίως σε άτομα που τα έχουν ανάγκη (πρόγραμμα Hearing Angel).

Παράλληλα προωθεί την ευαισθητοποίηση σε θέματα υγιεινής των αυτιών κι υποστηρίζει την έρευνα και την εκπαίδευση (πρόγραμμα Sound Matters).

Δείτε στιγμιότυπα από τη δράση του Ιδρύματος Starkey στην Αϊτή με την συνεργασία της διάσημης τραγουδίστριας Miley Cyrus

Μάθετε περισσότερα για το Ίδρυμα Starkey

Κάντε ένα τεστ ακοής