Βοηθήστε ένα δικό σας άνθρωποΚάντε ένα τεστ ακοής

Καινοτομία Starkey

H Starkey είναι πρωτοπόρος στην εξέλιξη των ακουστικών βαρηκοΐας, παράγοντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, εξαιρετικής αισθητικής και άνετα στη χρήση.

Απόδοση, Άνεση, Εξατομίκευση

Τα ακουστικά βαρηκοϊας της Starkey δημιουργούν μια απαράμιλλη ακουστική εμπειρία ενώ εξαλείφουν μερικά από τα πιο άσχημα χαρακτηριστικά των παλαιότερων γενεών ακουστικών. Για πρώτη φορά τα ακουστικά είναι πρακτικά χωρίς σφύριγμα. Ακόμη, το σύστημα αυτόματης αναγνώρισης τηλεφώνου αισθάνεται πότε σηκώνετε ένα τηλέφωνο και ρυθμίζεται ανάλογα. Αυτές κι άλλες καινοτομίες σχεδιάστηκαν για να σας δώσουν το μέγιστο της απόδοσης, της άνεσης και της εξατομίκευσης και να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή ακουστική εμπειρία.

4 δεκαετίες καινοτομίας

Ευθύς εξ αρχής, η Starkey έκανε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Με στόχο, όχι απλά την κατασκευή ακουστικών βαρηκοϊας, αλλά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων μέσω της τεχνολογίας και της καινοτομίας, κατασκεύασε το πιο εξελιγμένο τμήμα έρευνας κι εξέλιξης στη βιομηχανία των ακουστικών.

Ερευνώντας το μέλλον

Με έδρα στο Berkley, CA το Starkey Hearing Research Center, οι ερευνητές της ερευνούν ιατρικές και τεχνολογικές καινοτομίες σε δύο τομείς: την επιστήμη της ακουστικής αντίληψης (πως δηλαδή το ακουστικό σύστημα αντιλαμβάνεται τους ήχους) και την τεχνολογία επεξεργασίας του ήχου (πως τα συστήματα ακοής μπορούν να τροποποιήσουν τον ήχο για να ενισχύσουν την ακοή). Σε συνεργασία με κορυφαίους ερευνητές και πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο η Starkey εξακολουθεί να αναζητεί τρόπους για την καλύτερη κατανόηση της επιστήμης της απώλειας ακοής και των επιπτώσεων της στη ζωή μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της τεχνολογίας για τη βελτίωση της.

Κάντε ένα τεστ ακοής