Βοηθήστε ένα δικό σας άνθρωποΚάντε ένα τεστ ακοής

3Series

Η πιο προηγμένη, πλήρη σειρά ασύρματων προϊόντων μας, το 3 Series επιτρέπει πρωτοφανή εξατομίκευση -από την εφαρμογή μέχρι τα χαρακτηριστικά του ακουστικού μέχρι τον ήχο του- και προσφέρει την απλότητα και την αξιοπιστία που βοηθούν την εξασφάλιση της ικανοποίησης των ασθενών. Στην καρδιά του κάθε 3 Series είναι το BluWave 3.0, ένα λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει την απόδοση στις δύσκολες συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν σήμερα οι ασθενείς.

Η σειρά 3 Series είναι γεμάτη με κορυφαία χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των μοναδικών πλεονεκτημάτων του IRIS ™ Technology - Binaural Spatial Mapping³ και πλήρη ασύρματο προγραμματισμό.

Bluwave 3.0

Εκμεταλλευόμενοι την ανοικτή αρχιτεκτονική του 3 Series, το λειτουργικό σύστημα Bluwave 3.0 παρέχει τη βάση για να τρέχουν ταυτόχρονα άλλες εφαρμογές που απαιτούνται για την εξάλειψη πηγών θορύβων, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζει τη συχνότητα και την ένταση των ήχων του περιβάλλοντος. Με το να έχουμε ακριβή έλεγχο των κρίσιμων παραμέτρων στο ακουστικό βαρηκοΐας,το Bluwave 3.0 επέτρεψε βελτιώσεις σε πολλά από τα ήδη κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης μας - δίνοντας στα 3 Series ακουστικά βαρηκοΐας τη δυνατότητα εξαλείψης του σφυρίγματος, και προσφέρει βέλτιστη απόδοση σε θόρυβο, και καλύτερη διαχείριση και απόδοση στο τηλέφωνο και στον προσανατολισμό στους ήχους.

Voice iQ²

Η νεότερη έκδοση του επαναστατικού συστήματος μας για τη μείωση του θορύβου και τη διατήρηση του λόγου μας, το Voice iQ² εφαρμόζει μεταβλητή προσαρμογή στο θορύβο πιο γρήγορα από ό, τι ποτέ πριν, παρέχοντας βελτιωμένη ευκρίνεια της ομιλίας, ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα.

  • Σε συνδυασμό με την InVision Directionality³ μειώνεται η προσπάθεια για να ακούσουμε και να καταλάβουμε το συνομιλητή μας
  • άμεσα εφαρμόζει μεταβλητή προσαρμογή στο θορύβο σε όλα τα κανάλια μεταξύ κάθε παύσης ανάμεσα στην ομιλία
  • Παρέχει έως και 20dB μείωση του θορύβου

InVision Directionality³

Η InVision Directionality³ έχει βελτιωθεί για να παρέχει ομαλή και ακριβή μετάβαση σε κάθε περιβάλλον, χρησιμοποιώντας δυναμικές αλλαγές κατεύθυνσης.Πρακτικά επιλέγει τον βαθμό ενίσχυσης του ήχου ανάλογα με την κατεύθυνση από την οποία προέρχεται ο ήχος

Binaural Spatial Mapping³ Wireless

Ο συντονισμός των ψηφιακών αλγορίθμων επεξεργασίας σήματος μεταξύ των δύο ακουστικών βαρηκοίας του ασθενούς είναι το κλειδί για την άνετη ακρόαση. Μόνο το σύστημα Binaural Spatial Mapping³ της Starkey βελτιστοποιεί έξυπνα τις ρυθμίσεις SNR με βάση τις εκτιμήσεις από τα δύο αυτιά, ακόμη και αν είναι ασύμμετρα.

  • Ενισχύει την απόδοση της Acoustic Scene Analyzer, το οποίο περιλαμβάνει InVision Directionality³, AudioScapes και Voice iQ²
  • Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μέγιστη άνεση ακρόασης και παρέχει ένα πιο φυσικό τρισδιάστατο ήχο
  • Ελαχιστοποιεί την αντίληψη ανισότητας του ασθενούς

Synchronized User Adjustments Wireless

Ο ακοοπροθετιστής σας μπορεί να προγραμματίσει τα βοηθήματα σας ώστε να ρυθμίζετε την ένταση ή τη μνήμη ή και τα δύο από το ένα και αυτόματα να ρυθμίζεται και στο άλλο. Επιπλέον,ενεργοποιείται το Binaural Telephone Mode με το που τοποθετείτε το ακουστικό του τηλεφώνου από την πλευρά της Automatic Telephone Response, ενώ απενεργοποιείται με το που κατεβάζετε το ακουστικό του τηλεφώνου αυτόματα.

Spectral iQ

Μια έξυπνη λύση για τους ασθενείς που έχουν μεγάλη κλίση απώλειας ακοής στις υψηλές συχνότητες.Ενισχύει σε πραγματικό χρόνο την αναγνώριση της ομιλίας σε υψηλές συχνότητες και τις μετατρέπει σε χαμηλότερες συχνότητες. Αυτό επιτρέπει στο 3 Series να διατηρεί σημαντικές σχέσεις συχνότητας, διατηρώντας την ποιότητα του ήχου, παρέχοντας παράλληλα ακουστικότητα σε ομιλίες υψηλής συχνότητας για ασθενείς που μπορεί να έχουν προηγουμένως χαρακτηριστεί ως ανεπίδεκτοι βοήθειας.

Sound Enhancements

Η αρχιτεκτονική μας επεξεργασίας του σήματος έχει βελτιωθεί για να βελτιωθεί η συνολική ποιότητα του ήχου και η αποτελεσματικότητα των 3 ​​Series, συμπεριλαμβανομένων των νέων αγωγών αερισμού, αυτόματη ανίχνευση εξαερισμού, βελτιωμένη συμπίεση και ενημέρωση στόχων e-STAT.

ISO Compression

Επιτρέπει τον ανεξάρτητο έλεγχο των μαλακών, μετρίων και δυνατών επιπέδων ομιλίας, για να παραδώσει μια πιο βελτιστοποιημένη ακουστική εμπειρία.

Ergonomic Switch

Ιδανικό για χρήστες με προβλήματα επιδεξιότητας, αυτός ο "διακόπτης" καθιστά εύκολο να ελέγξετε την ένταση και να αλλάξετε τις μνήμες.

iQ Boost Wireless

Ενεργοποιείται μέσω του SurfLink® Remote, η iQ λειτουργία Boost επιτρέπει στους ασθενείς να ενεργοποιήσουν τη μείωση θορύβου, ενώ βελτιστοποιεί την ποιότητα του ήχου σε εξαιρετικά θορυβώδη καταστάσεις.

Self Learning

Χάρη στο Self Learning, το 3 Series σταδιακά και αυτόματα μαθαίνει τις προτιμήσεις έντασεις του ασθενή σε κάθε ενεργή μνήμη.Βοηθά στη μείωση του αριθμού των χειροκίνητων ρυθμίσεων που ο ασθενής πρέπει να κάνει.

Swap Fit

Το Swap Fit μας επιτρέπει να μεταφέρουμε τις ρυθμίσεις του ασθενούς από το ένα προϊόν της Starkey σε ένα νέο – βοηθώντας σε καλύτερη και λεπτομερέστερη ρύθμιση και βοηθητικές συμβουλές.

PureWave Feedback Eliminator³

Ένα νέο πρωτόκολλο εκκίνησης παρέχει μια πιο φυσική προσέγγιση για την καταπολέμηση και εξάλειψη του ενοχλητικού σφυρίγματος της και βουητού σε όλα τα περιβάλλοντα. Και με 28dB προστιθέμενο σταθερό κέρδος, οι ασθενείς βιώνουν άνετη ακρόαση.

HydraShield®2

Προσθέσαμε το HydraShield nanocoating για την καλύτερη προστασία στα βοηθήματα ακοής 3 Series από κερί και άλλες λιπαρές ουσίες. Το αποτέλεσμα είναι το HydraShield2, μια νέα ελαιόφοβη nanocoating που είναι πιο αξιόπιστη και ανθεκτική από ό, τι ποτέ πριν. Έτσι τώρα το ακουστικό σας είναι πιο αδιάβροχο από νερό και κερί.

Acoustic Scene Analyzer

Με βάση κλινικές μελέτες και τα αποτελέσματα των ασθενών,οδηγηθήκαμε στο κατευθυντικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί ώστε να αποδίδουν καλύτερα τα ακουστικά σε εξαιρετικά περίπλοκο υπόβαθρο θορύβου..

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο >>

Κάντε ένα τεστ ακοής