Βοηθήστε ένα δικό σας άνθρωποΚάντε ένα τεστ ακοής

Halo

Η ζωή είναι καλύτερη με το Halo, το επαναστατικό ακουστικό βαρηκοιας που κατασκευάστηκε για να συνδέεστε απευθείας με iPhone, iPad και iPod touch μέσω της εφαρμογής TruLink. Η ιδανική λύση ακρόασης για τους σημερινούς ασθενείς.Τα Halo και TruLink προσφέρουν νέα πρότυπα απόδοσης και εξατομίκευσης, ενώ παρέχουν άνετο έλεγχο και εύκολη συνδεσιμότητα με τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Για να ακούτε πιο άνετα στον θόρυβο

Δύο τεχνολογίες, Voice iQ² και InVision Directionality³, συνεργάζονται για τη μείωση του θορύβου, διατηρούν την ομιλία και την ακοή πιο εύκολη στο σημερινό απαιτητικό περιβάλλον.

Χωρίς βουητό ή σφύριγμα

Το σημείο αναφοράς της βιομηχανίας ακουστικών βαρηκοίας για την εξάλειψη του ενοχλητικού σφυρίγματος, το PureWave Feedback Eliminator³ παρέχει άνετη ακρόαση χωρίς σφυρίγματα, όλη την ημέρα.

Βελτιωμένη ακουστικότητα υψηλών συχνοτήτων

Spectral iQ, η πατενταρισμένη μας τεχνολογία μείωσης των συχνοτήτων, αναγνωρίζει με έξυπνο τρόπο ομιλία υψηλής συχνότητας και την αναπαράγει σε χαμηλότερες συχνότητες όπου είναι πιο εύκολο να ακούστει και να κατανοηθεί.

Πιο λεπτή ποιότητα ήχου

Γνωρίζοντας ότι η ομιλία είναι δυναμική, το ISO συμπίεσης μας επιτρέπει τον ανεξάρτητο έλεγχο των μαλακών, μέτριων και δυνατών επίπεδων ομιλίας κι έτσι μας επιτρέπει μια πιο εξατομικευμένη ακουστική προσέγγιση.

Ακουστικά βοηθήματα που ενσωματώνονται στη ζωή σας

Με ασύρματο συχρονισμό με το iPhone το Halo επιτρέπει στους ασθενείς να συνδεθούν εύκολα και να κάνουν ότι θέλουν.

Ενισχυμένη επικοινωνία μέσω τηλεφώνου

Με Bluetooth από το iPhone του χρήστη στο Halo οι συνομιλίες είναι πλέον hands-free και πεντακάθαρες.

Φοβερή ακουστική στη μουσική και σε όλα τα πολυμέσα

Σας επιτρέπει να κάνετε streaming οποιαδήποτε μουσική η όποια μέσα ενημέρωσης παίζονται στο iPhone σας απευθείας για μια πιο συναρπαστική και εντυπωσιακή εμπειρία ακρόασης.

Ακουστικά που είναι εξατομικευμένα για εσάς

Το εργαλείο TruLink app επιτρέπει στους ασθενείς να προβούν σε μικροπροσαρμογές στην ποιότητα του ήχου ώστε να ταιριάζει στις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους.

Η ακοή σας ρυθμίζεται αυτόματα

Ο Geotagged τρόπος αυτόματης εναλλαγής μνημών, όταν η λειτουργία GPS του iPhone εντοπίζει ότι ο ασθενής βρίσκεται σε μια γνωστή θέση. (π.χ.Η "Home" μνήμη ενεργοποιείται όταν ο ασθενής φτάνει στο σπίτι του.)

Ένας εύκολος τρόπος προσαρμογής

Η εφαρμογή TruLink app παρέχει σχεδόν άπειρα επίπεδα έντασης ήχου.

Αξιόπιστα χωρίς προβλήματα βοηθήματα ακοής

Η HydraShield 2 νανο-επίστρωση απωθεί τόσο το νερό και το κερί, ενώ ο απομακρυσμένος έλεγχος μέσω του iPhone επιτρέπει στους ασθενείς να ελέγχουν και να προσαρμόζουν τα ακουστικά βαρηκοΐας τους πιο εύκολα από ποτέ.

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο >>

Κάντε ένα τεστ ακοής