Βοηθήστε ένα δικό σας άνθρωποΚάντε ένα τεστ ακοής

Muse

Η σειρά Muse της Starkey είναι η μόνη σειρά ακουστικών βαρηκοΐας που διαθέτει τετραπύρηνους διπλούς επεξεργαστές και η πρώτη που παρέχει εξαιρετική ακρίβεια και την απόλυτη βελτιστοποίηση στην ακοή. Η πλατφόρμα Synergy σε συνδυασμό με το Acuity OS, το νέο HD λειτουργικό σύστημα της Starkey επιτυγχάνουν ήχοι όπως η ομιλία και η μουσική να αποδίδονται με μοναδικό τρόπο για πρώτη φορά- αυξάνοντας έτσι την κατανόηση του λόγου και την απόλαυση της μουσικής σε κάθε ηχητικό περιβάλλον.

Η πλατφόρμα Synergy επίσης ενσωματώνει την ασύρματη τεχνολογία 900sync, η οποία είναι ιδανική για μονόπλευρη βαρηκοΐα με το νέο Muse CROS System όπως επίσης και για τις τηλεφωνικές συνομιλίες.

Μια πιο φυσική ακουστική εμπειρία

Η νέα μας στάνταρ –από αυτί σε αυτί- επικοινωνία, Acuity Binaural Imaging, προσφέρει έξτρα υψηλής ανάλυσης ήχο έτσι ώστε να αποδώσει μια πιο φυσική ακουστική εμπειρία στους χρήστες. Χάρη στη συλλογική λήψη αποφάσεων , η κατανόηση του λόγου μπορεί να διατηρηθεί , ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η άνεση στην ακοή.

Απόλαυση όταν ακούτε για μια ακόμη φορά

ΟΙ σημερινοί ασθενείς θέλουν να απολαμβάνουν την ακοή σε κάθε ρύθμιση. Το Acuity Lifescape Analyzer , το πιο αυστηρά δοκιμασμένο σύστημα ανίχνευσης του ηχητικού περιβάλλοντος, το καθιστά αυτό δυνατό.

Πολυκαναλη συμπίεση

Η αρχιτεκτονική πολυκαναλικής συμπίεσης , Acuity Speech Optimization συνδυάζει κατανόηση ομιλίας και συνολική άνεση – χαρακτηριστικά του ήχου των Starkey.

Ανώτερη ανίχνευση κατεύθυνσης

Σχεδιασμένο για να βελτιώσει την ανίχνευση ομιλίας σε δύσκολα περιβάλλοντα ακρόασης ,η Acuity Directionality  είναι έξυπνη και εξατομικευμένη για να προσαρμόζεται συνεχώς σε όλα τα κανάλια , δίνοντας προτεραιότητα σε συνομιλίες με έως και 6dB βελτίωσης του λόγου , έτσι ώστε οι ασθενείς να μπορούν να ακούσουν καλύτερα και να συμμετέχουν σε συζητήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ρυμθιζόμενη ακουστικότητα σε περιβάλλον με θόρυβο

Η Acuity Voice σε συνεργασία με τον Acuity Lifescape Analyzer παρέχει τη βέλτιστη ακουστικότητα για την ομιλία . Ο αλγόριθμος δύο μερών που διαθέτει χρησιμοποιεί δυναμική αναγνώρισης φωνής , και σε συνδυασμό με τον έλεγχο του θορύβου υπολογίζει κατάλληλα την ενίσχυση του ήχου ανά κανάλι , για πρωτοφανή ποιότητα ήχου , ευκολία της ακρόασης , και καταληπτότητα της ομιλίας σε θόρυβο .

Νέα συνταγή για τη μουσική

Με την νέα επαναστατική μας πλατφόρμα η ενίσχυση της μουσικής είναι πια πολύ βελτιωμένη. Η μοναδική αυτή συνταγή εστιάζει στην απόλαυση της μουσικής, βοηθάει στην ακρόαση ακόμη και των απαλών μουσικών ήχων και μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα με βάση τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη ξεχωριστά. Προσαρμόζεται και βελτιώνει την ποιότητα της μουσικής αυτόματα.

Βελτιωμένη κατανόηση στο τηλέφωνο

Η ασύρματη τεχνολογία, 900 sync, μεταφέρει τη φωνή του συνομιλητή μας και στα δυο αυτιά κάνοντας την συνομιλία στο τηλέφωνο πιο εύκολη από ποτέ.

Προηγμένη διαχείρηση ανατροφοδότησης

Το μόνο σύστημα προληπτικής διαχείρισης ανατροφοδότησης (σφυρίγματος), η δική μας WhistleFree Ακύρωση Ανατροφοδότησης προλαμβάνει την ανατροφοδότηση και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε προϊόν και ασθενή.

Απρόσκοπτες συνδέσεις με πολυμέσα και εξαρτήματα

Τα ολοκαίνουρια SurfLink Remote Microphone and SurfLink Media 2 μαζί με τα αξιόπιστα SurfLink Mobile 2 and SurfLink Remote προσφέρουν ξένοιαστη συνδεσιμότητα οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Το ολοκαίνουριο SurfLink Remote Microphone βοηθά τους ασθενείς στις συζητήσεις ένας-προς-έναν. Το SurfLink Media 2 διαθέτει νέο ήχο υψηλής πιστότητας όταν συνδεθεί με το Μuse και έχει δύο φορές το τρέχον εύρος ζώνης.

Απολαύστε κάθε συζήτηση

Κατασκευασμένο για να ενισχύσει σε πραγματικό χρόνο την ακουστικότητα με τον προσδιορισμό ομιλίας υψηλών συχνοτήτων και αναπαραγωγής τους σε χαμηλότερες συχνότητες, το Speech Shift είναι αντίθετο με άλλες τεχνολογίες που εφαρμόζουν σε γενικές γραμμές συμπίεση συχνότητας. Το Muse διατηρεί αυτές τις σχέσεις της συχνότητας διατηρώντας την ποιότητα του ήχου, ενώ παρέχει ευκρίνεια για την ομιλία υψηλής συχνότητας.

Αξιόπιστο, ανθεκτικό και χωρίς προβλήματα

Επιφανειακή ΝανοΑσπίδα, το τελευταίας γενιάς απωθητικό υγρασίας και κεριού εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την αντοχή. Αυτή η Νάνο-επίστρωση προσφέρει εξαιρετική προστασία από νερό, κερί και έλαιο.

Εξατομικευμένη ανακούφιση από τις εμβοές

Η πατενταρισμένη μας Multiflex Tinnitus Technology είναι τώρα ενσωματωμένη σε όλα τα είδη των προϊόντων μας και σε όλα τα τεχνολογικά επίπεδα. Σχεδιασμένη με δυνατότητες εξατομίκευσης και ευελιξίας, η Multiflex Tinnitus Technology λειτουργεί ως ασύρματο αμφοτερόπλευρο σύστημα και παρέχει την καλύτερη άνεση και ανακούφιση από τις εμβοές.

Μονόπλευρή απώλεια ακοής

Φτιαγμένο για να βοηθήσει τη μονόπλευρη απώλεια ακοή.Οι ασθενείς με μονόπλευρη απώλεια θα είναι σε θέση να ακούσουν τον κόσμο γύρω τους. Το Σύστημα CROS φέρνει ακουστικότητα και την κατανόηση της ομιλίας σε εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής από το ένα αυτί. Επίσης διαθέσιμο σε BiCROS για τα άτομα που έχουν απώλεια ακοής και στα δύο αυτιά.

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο >>

Κάντε ένα τεστ ακοής