Βοηθήστε ένα δικό σας άνθρωποΚάντε ένα τεστ ακοής

Αναλώσιμα ακουστικών βαρηκοΐας

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα αναλώσιμων και ανταλλακτικών για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας

Στα προϊόντα αυτά περιλαμβάνονται:

Μπαταρίες Rayovac

Μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας

Διαθέτουμε μπαταρίες για όλους τους τύπους ακουστικών βαρηκοϊας και κοχλιακών εμφυτευμάτων.
Σε μας θα βρείτε τις αμερικάνικες RAYOVAC οι οποίες θεωρούνται οι καλύτερες στον κόσμο, αλλά και τις iCellTech από την Κορέα, μια πολύ καλή και οικονομική λύση.

Επωφελειθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε τις σε ακόμα καλύτερη τιμή.

Αφυγραντήρας ακουστικών βαρηκοΐαςΑφυγραντήρες ακουστικών βαρηκοΐας

Η σωστή συντήρηση του ακουστικού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία του. Αναπόσπαστο κομμάτι της είναι η σωστή αφύγρανση του. Αυτή μπορεί να επιτευχθεί είτε με ηλεκτρικούς αφυγραντήρες ή με ειδικές παστίλιες αφύγρανσης. Ενημερωθείτε για την καλύτερη προστασία του ακουστικού σας.

Καθαρισμός εκμαγείων

Η σωστή υγιεινή του αυτιού είναι ζωτικής σημασίας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει το ακουστικό σας να είναι πάντα καθαρό. Έτσι αποφεύγετε τυχόν μολύνσης και λοιμώξεις του έξω ακουστικού πόρου με επώδυνες επιπτώσεις.
Με τα σετ καθαρισμού εκμαγείων που διαθέτουμε το επιτυγχάνετε εύκολα αυτό και παράλληλα καταφέρνετε τη σωστή λειτουργία του ακουστικού σας.

Φίλτρα ακουστικών βαρηκοΐαςΦίλτρα

Με τα ειδικά αδιάβροχα φίλτρα της Starkey που διαθέτουμε, θωρακίζουμε το ενδωτιαιό ακουστικό σας, από κερί, υγρασία κι άλλους τέτοιους παράγοντες που μπορεί να διεισδύσουν στο εσωτερικό του και να του προκαλέσουν μακροπρόθεσμα ζημιά.

Ρωτήστε μας για να λύσουμε το πρόβλημά σας.

Κάντε ένα τεστ ακοής