Βοηθήστε ένα δικό σας άνθρωποΚάντε ένα τεστ ακοής

Tinnitus

Επιλέξτε από δύο επίπεδα τεχνολογίας

Κάθε άτομο επηρεάζεται σε διαφορετικό βαθμό από τις εμβοές.Το νέο Xino Tinnitus αντιμετωπίζει την υποκειμενική φύση των εμβοών.

H Multiflex Tinnitus (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), παράγει ένα ηχητικό ερέθισμα στον ασθενή που προτιμάται αντί των εμβοών, για να προσφέρει αυτό που κάθε πάσχων θέλει - ανακούφιση. Διαχειρίζεται τις εμβοές και βοηθά τους ασθενείς που έχουν απογοητευτεί από την αδυναμία τους να βρουν μια σταθερή προσωπική ανακούφιση - και δίνει στους ακοοπροθετιστές μια εύκολη χρήση για λύση και διαχείριση των εμβοών.

Επειδή οι εμβοές είναι διαφορετικές για κάθε ασθενή, το Multiflex Tinnitus Technology είναι σχεδιασμένο λαμβάνοντας υπ’όψιν την εξατομίκευση και την ευελιξία. Έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται αρμονικά σε στρατηγικές για τη θεραπεία των εμβοών. Σε συνδυασμό με το Inspire 2013,4, το Xino Tinnitus έχει την πρωτοφανή ικανότητα να παράγει μοναδικά ένα ηχητικό ερέθισμα που παρέχει την μεγαλύτερη ανακούφιση:

Η πρώτη μας ρύθμιση αλγορίθμου για τις εμβοές γίνετε πάντα σύμφωνα με το ακουόγραμμα του ασθενή. Στη συνέχεια, 16 ζώνες συχνότητων και ένας νέος αλγόριθμος ρυθμίζονται για να είναι εύκολο να διαμορφώσει το ερέθισμα για να ταιριάζει μοναδικά στις εμβοές του ασθενή.

Τέλος, το SoundPoint Tinnitus επιτρέπει στους ασθενείς να συμμετέχουν ενεργά στην εξομάλυνση των βραχυχρόνιων διακυμάνσεων και σαν αποτέλεσμα να έρθει η ακριβής ανακούφιση ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Και, φυσικά, το Xino Tinnitus έρχεται στάνταρ με τα κορυφαία χαρακτηριστικά της Starkey που είναι τα εξής: BluWave® 3.0, Voice iQ², Spectral iQ, PureWave Feedback Eliminator³, InVision Directionality³ και πολλά άλλα.

Κάντε ένα τεστ ακοής