Βοηθήστε ένα δικό σας άνθρωποΚάντε ένα τεστ ακοής

Xino

Το Xino Wireless είναι ένα πρόσφατα σχεδιασμένο micro RIC 312, που καθιστά ακόμα πιο εύκολο για τους περισσότερους να απολαύσουν τις δυνατότητες και την ελευθερία που επιτρέπει η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνία τεχνολογίας ™ IRIS.

BluWave® 3.0

Εκμεταλλευόμενοι την ανοικτή αρχιτεκτονική του 3 Series, το λειτουργικό σύστημα Bluwave 3.0 παρέχει τη βάση για να τρέχουν ταυτόχρονα άλλες εφαρμογές που απαιτούνται για την εξάλειψη θορύβων, ενώ αναγνωρίζει τη συχνότητα και την ένταση των πηγών ήχου. Με τον ακριβή έλεγχο των κρίσιμων παραμέτρων του ακουστικού βαρηκοΐας, το Bluwave 3.0 επιτρέπει βελτιώσεις σε πολλά από τα ήδη κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης του - δίνοντας στα ακουστικά Xino τη δυνατότητα να εξαλείφουν πιο φυσικά το σφύριγμα, να προσφέρουν βέλτιστη απόδοση σε θόρυβο και καλύτερη διαχείριση ενέργειας, καλύτερη απόδοση στο τηλέφωνο και κατευθυντήρια ακοή ανάλογα με τα δεδομένα.

Binaural Spatial Mapping³

Ο συντονισμός των ψηφιακών αλγορίθμων επεξεργασίας σήματος με τα βοηθήματα ακοής του ασθενούς είναι το κλειδί για την άνετη ακρόαση. Μόνο το σύστημα Binaural Spatial Mapping³ Starkey βελτιστοποιεί έξυπνα τις ρυθμίσεις SNR με βάση τις εκτιμήσεις από τα δύο αυτιά, ακόμη και αν είναι ασύμμετρα.

  • Ενισχύει την απόδοση Acoustic Scene Analyzer, το οποίο περιλαμβάνει InVision Directionality³, AudioScapes και Voice iQ²
  • Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μέγιστη άνεση ακρόασης και παρέχει πιο φυσικό τρισδιάστατο ήχο Ελαχιστοποιεί την αντίληψη του ασθενούς ανισότητας και μεταγωγής.

Voice iQ²

Η νεότερη έκδοση του επαναστατικού μας συστήματος για τη μείωση του θορύβου και τη διατήρηση του λόγου, το Voice iQ² μεταβάλει και προσαρμόζει το θορύβο πιο γρήγορα από ποτέ, παρέχοντας βελτιωμένη ευκρίνεια της ομιλίας, ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα.

  • Δουλεύει σε συνδυασμό με το InVision Directionality³ για τη μειώση της προσπάθειας που καταβάλουμε για να ακούσουμε
  • Εφαρμόζει άμεσα μεταβολές στην προσαρμογή του θορύβου σε όλα τα κανάλια μεταξύ κάθε παύσης ανάμεσα στην ομιλία
  • Παρέχει έως και 20dB μείωση του θορύβου.

InVision Directionality³

Το InVision Directionality³ έχει βελτιωθεί για να παρέχει ομαλή και ακριβή μεταβάση σε κάθε περιβάλλον.

Spectral iQ

Μια έξυπνη λύση για τους ασθενείς που έχουν μεγάλη κλίση απώλειας ακοής στις υψηλές συχνότητες, είναι η νέα συχνότητα Spectral iQ, που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει σε πραγματικό χρόνο υψηλές συχνότητες ομιλίας και να τις μετατρέπει σε χαμηλότερες συχνότητες. Αυτό επιτρέπει στο Xino να διατηρεί σημαντικές σχέσεις συχνότητας, διατηρώντας την ποιότητα του ήχου και παρέχοντας παράλληλα ακουστικότητα για ομιλία υψηλής συχνότητας για τους ασθενείς που μπορεί να έχουν προηγουμένως χαρακτηριστεί ανεπίδεκτοι βοήθειας.

PureWave Feedback Eliminator³

Ένα νέο πρωτόκολλο εκκίνησης παρέχει μια πιο φυσική προσέγγιση για την καταπολέμηση του feedback, τον εντοπισμό, την ταξινόμηση και την εξάλειψη του ενοχλητικού σφύριγματος και βουητού σε όλα τα περιβάλλοντα. Και με 28dB προστιθέμενο σταθερό κέρδος, οι ασθενείς βιώνουν feedback-free και άνετη ακρόαση σε ότι και αν κάνουν.

HydraShield®2

Προσθέσαμε προηγμένες ελαιόφοβες ιδιότητες για την καλύτερη προστασία στα βοηθήματα ακοής Xino από κερί και άλλες λιπαρές ουσίες. Το αποτέλεσμα είναι το HydraShield, μια νέα ελαιόφοβη nanocoating που σε συνδυασμό με την κατασκευή Xino και την έξυπνη τοποθέτηση των υλικών, το καθιστά πιο αξιόπιστο και ανθεκτικό από ό, τι ήταν πριν.

ISO Compression

Επιτρέπει τον έλεγχο των μαλακών, μέτριων και δυνατών επιπέδων στην ομιλία, για να αποδόσει μια πιο βελτιστοποιημένη ακουστική εμπειρία..

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο >>

Κάντε ένα τεστ ακοής